(infooglasi.rs)

IGRAČKE ZA DEČAKE

DEXY BOX – Kutija Puna Igre! Za dečake i devojčice. – IGRAČKE ZA DEČAKEOvog proleća, stižu nam nove kutije prepune najbolje zabave! Za dečake i devojčice.

Otvori DEXY BOX ZA DEČAKE i pronadji:

BAKUGAN KUGLU – Prenesi igru na sledeći nivo sa novim Bakuganom! Šarene kugle kriju super heroje iz druge dimenzije! Spreman si za bitku? Transformiši heroja jednim klikom, upotrebi kartice supermoći Tvog Bakugana i pobedi sve rivale!

BEYBLADE ČIGRU – Ovaj super moćni beyblejd vam omogućava novi napad sa ivice koji prkosi gravitaciji! Specijalizovani šiljci za performanse omogućavaju čigrama da se popnu uz vertikalni zid Bey arene, skliznu sa platforme i slete na svog protivnika za još intenzivniju pobedu!

Kada osvojiš celu galaksiju, pronadji album DRŽAVE I ZASTAVE i nauči nešto novo o zemljama širom sveta, lepi i razmenjuj sličice sa drugarima! Koja ti se zastava najviše dopada?

Na novu super destinaciju sada možeš da se odvezeš Burago automobilčićem – mini replikom pravog automobila, u razmeri 1:64! Izdržljivi autić biće odličan dodatak tvom voznom parku!

Ne zaboravi da upoznaš blesavi čarobni pasulj – Mighty Beanz!

Novi mini likovi snažnih karaktera ustvari su jako druželjubivi i živahni!
Ima ih raznih: bubica pasuljčića, vrištavaca, špijuna… A tu su i divlji pasuljčići iz daleke Afrike!
Svima im je zajednička omiljena zabava: TRKANJE!
Koga ćeš otkriti u kesici?
Lansiraj ga i uveri se u njegovu brzinu i gipkost!

Bori se, trkaj, vozi i maštaj sa novim DEXY BOX kompletima!

Uzrast: 4-8 godina
Materijal: metal, plastika, papir

Set sadrži:

SN6045148 BAKUGAN KUGLA FIGURA ASST
E7530 BEYBLADE HYPERSPHERE STARTER ASST
PUB1277 DRZAVE I ZASTAVE DEXY CO ALBUM
PUB3973 DRZAVE I ZASTAVE DEXY CO SLICICE ( 5 x 6 sličica)
BU59000A BURAGO AUTOMOBILI 1:64 ASST RED BLISTER
ME66602 MIGHTY BEANZ KESICA IZNENADJENJE

Otvori DEXY BOX ZA DEVOJČICE i pronadji:

Neku od 5 fantasičnih Winx Cosmix vila: Bloom, Stelu, Floru, Muzu ili Tehnu!

Zakači joj sjajna krila i smesti je na pločicu koja joj omogućava da sama stoji!

Možete zajedno da uživate u scenama iz njenog čarobnog sveta u WINX albumu, zalepite sličice i upoznaj vešticu Icy i sve prijatelje koji pomažu vilama da je pobede!

Goo Goo zvezdice stižu pravo iz svemira i spremni su da ti pomognu da napraviš novu blistavu zabavu! Otvori njihovu taktilnu, mekanu zvezdastu kapsulu i pretraži slajm da otkriješ stidljivog neodoljivog vanzemaljca koji se krije unutra! Dodaj šljokice u slajm i nahrani mališana za Slurp ‘N’ Burp zabavu!

Tu je i kreativni komplet Poopsie Rainbow Crasch – Napravi sopsvetnu krckavu smesu uz pomoć njega. Dovoljno je da otvoriš kutiju u obliku duge, smesu preliješ vodom, sačekaš 10 min i raspukneš. Čeka te iznenađenje! Unutar smese nalaze se perle – Da li ćeš pronaći dijamantske, šarene dugine, snežne ili šljkičasto zlatne – to je iznenađenje. Pomešaj sa sjajem i dobićeš mirišljavu smesu za oblikovanje na bezbroj načina!

Minijaturno pakovanje krije nekog od Shopkinsa iz omiljenih marketa, pekara, parfimerija, sa pijaca i iz prodavnica najlepših aksesoara – raspakuj ga i otkrij da li ima zlatnu, srebrnu ili bronzanu medalju iz slatkoće!

U Pikmi Pops lizalici čeka te najmekši plišani mirišljavi ljubimac! Da li je tvoj šljokičasti morski ili šareni fantasy Pikmi? Okači svog novog mališana na tašniču, ranac, pernicu, telefon… Postavi lizalica pakovanje na stajaći displej štand i ukrasi policu!

Stvaraj, istražuj, upoznaj nove ljubimce i maštaj sa novim DEXY BOX kompletima!

Uzrast: 4-8 godina
Materijal: plastika, pliš, smesa za modelovanje, papir

Set sadrži:

WT4078 WINX COSMIX 3D LUTKA
PUB1260 WINX ALBUM
PUB3614 WINX SLICICE
ME51028 GOO GOO GALAXY ASST
563877 POOPSIE RAINBOW CRUSH ASST
ME57567 SHOPKINS IZNENADJENJE
ME75158 PIKMI POPS 1 KOM

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Яндекс.Метрика